Waarom verkoopstyling?

Ik zorg voor de perfecte presentatie van uw woning

Met de vakkundige hulp van FOCUS Verkoopstyling, kunt u de pluspunten van uw woning doelgericht uitvergroten. Zo krijgt uw woning de WOW-factor en springt deze er op websites als Funda meteen uit.Uw woning wordt perfect gepresenteerd en aantrekkelijk gemaakt voor zoveel mogelijk potentiële kopers.

Ik, Gonny Vedelaar, werk middels het zogenaamde “Hands-on” methode: oftewel handen uit de mouwen! Samen leggen we de juiste FOCUS op de sterke punten van uw woning en ik help u om uw woning  op een pragmatische manier de ruimtelijke en neutrale rustige sfeer te geven die het nodig heeft om:

  • Meer kijkers te trekken.
  • De woning sneller te verkopen.
  • De beste verkoopprijs voor uw woning te krijgen.

Verkoopstyling is een kleine, slimme investering die u snel terugverdiend.

Waarmee kan FOCUS u helpen?

Het FOCUS verkoopstyling proces

Een woning verkopen is vakwerk. Door de opkomst van online makelaars is het steeds verleidelijker om zelf alles te regelen. De professionele blik door de ogen van de koper wordt daarbij vaak gemist, met als gevolg dat deze huizen vaak langer te koop staan of voor een lagere prijs worden verkocht dan gewenst. Focus verkoopstyling geeft u tips en adviezen om uw woning eruit te laten springen, zowel op de woningzoek-sites zoals Funda als bij een bezichtiging. Ik neem u graag mee in het proces van de verkoopstyling. Uw woning bekijken wordt een beleving!

  • Eerst kom ik bij u langs om de woning( en eventueel de buitenruimte) te bekijken. We spreken welke sterke punten uw woning heeft en hoe we uw woning zo optimaal mogelijk kunnen presenteren aan zoveel mogelijk potentiële kopers. Daarna maak ik een persoonlijk stylingsplan.
  • Na uw goedkeuring, spreken we de datum af waarop ik uw woning kom stylen met uw eigen accessoires en meubels. U hoeft dus verder niets aan te schaffen.
  • Bij een volledige verkoopstyling zal ik 6 uur stylen in uw woning.
  • Heeft uw woning net iets extra`s nodig aan accessoires of meubels? Denk hierbij aan bijvoorbeeld kussens, een kleed, een sprei gordijnen of planten. Ik maak daarvoor graag op basis van uw wensen, de ruimte en mogelijkheden een offerte op maat voor u. De accessoires blijven daarna natuurlijk in uw bezit.
  • Sommige zaken zijn maatwerk. Denk hierbij aan het inrichten van een leegstaande woning. Uiteraard is dit ook mogelijk en kan ik u hiervoor optimaal adviseren.